Print this page
tirsdag, 07 november 2017 09:58

Topp 40 oktober 2017

Written by
Rate this item
(0 votes)

Norges offisielle topplister for oktober 2017. Her viser vi topp 40 av salgslistene (album og singel) samt topp 40 av det mest spilte på radio i oktober 2017.

Cezinando

Albumlista: 
På topp troner Cezinando med utgivelsen "Noen ganger og andre". Han følges av Ed Sheeran på andreplass med utgivelsen "÷ (Divide)", og Post Malone på tredje med utgivelsen "Stoney". Cezinando er da denne måneden beste norske artist, fulgt av Ane Brun med utgivelsen "Leave Me Breathless".

Se hele topp 40 lista her: albumlista topp 40

Singellista: 
I september er det Post Malone feat. 21 Savage med låta "Rockstar" som gjør det best. Kygo feat. Justin Jesso kommer på en fin andreplass med sin singel "Stargazing", og Zayn feat. SIA ender opp på tredje med låta "Dusk till Dawn". Kygo er dermed beste norske artist på singellista, etterfulgt av Alan Walker på 5. plass med låten "The Spectre".

Se hele topp 40 lista her: singellista topp 40

Radiolista: 
Denne måneden er det forsatt Calvin Harris feat. Pharrell WilliamsKaty Perry og Big Sean med låta "Feels" som er på topp. På andreplass finner vi Astrid S med låta "Think Before I Talk" og på tredje ligger Sam Smith med låta "Too Good For Goodbyes". Vi finner igjen Astrid S på plass nr. seks med låta "Vi er perfekt men verden er ikke det". 

Se hele lista her: radiolista topp 40

Read 9914 times Sist endret på fredag, 05 januar 2018 10:20
Elin Selberg Sigurdson

Latest from Elin Selberg Sigurdson