tirsdag, 12 september 2017 09:03

Topp 40 august 2017

Written by
Rate this item
(0 votes)

Norges offisielle topplister for august 2017. Her viser vi topp 40 av salgslistene (album og singel) samt topp 40 av det mest spilte på radio i august 2017.

Salgslistene:
Albumlista: På topp troner Drake med utgivelsen "Views". Han følges av Frank Ocean på andreplass med utgivelsen "Blonde", og Kygo på tredje med utgivelsen "Cloud Nine". Kygo er denne måneden beste norske artist, fulgt av Marcus & Martinus med utgivelsen "Hei".
Se hele lista her: albumlista topp 40

Singellista: Også i august er det Luis Fonsi, Daddy Yankee feat. Justin Bieber med låta "Despacito" som gjør det best. Astrid S kommer på en fin andreplass med sin siste singel "Such a Boy", og Italobrothers ender opp på tredje med låta "Summer Air". Astrid S er dermed beste norske artist på singellista. Neste norske finner vi på plass nr. syv hvor Linda Vidala feat. King Skurk One dukker opp med låta "Bængshot".
Se hele lista her: singellista topp 40

Radiolista: Som i juli er det Miley Cyrus med låta "Malibu" som er på topp. På andreplass finner vi Charlie Puth med låta "Attention" og på tredje ligger Luis Fonsi, Daddy Yankee feat. Justin Bieber med låta "Despacito". Beste norske artist finner vi på plass nr. fire: Sigrid med låta "Plot Twist". 
Se hele lista her: radiolista topp 40

Read 1991 times Sist endret på fredag, 06 oktober 2017 12:36

Nyeste troféer

The Main Level - Bombadilla
Eminem - Revival
Harry Styles - Harry Styles
Enrique Iglesias - Subeme La Radio
Various Artists - Hits For Kids 19
Se alle...

Kontakt oss

IFPI Norge
Kristian Augusts gate 10
0164 Oslo
Tlf.: 22 99 31 00
Mail: ifpi@ifpi.no